dreamstimemaximum_29733867.jpg

Buitendeuren en deuren voor intensief gebruik

Entrance Dynamics EDSL450 Compact schuifdeuraandrijving

De Entrance Dynamics EDSL450 schuifdeuraandrijving voldoet aan alle hedendaagse vereisten op het gebied van betrouwbaarheid, universele toepassing, eenvoudige bediening en lage onderhoudskosten. De hoogwaardige state-of-the-art elektronica in combinatie met de robuuste aandrijving maken het tot een onopvallende en stille eenheid. Deze schuifdeurautomaat is geschikt voor elke schuifdeurtoepassing. De krachtige aandrijving kan zelfs zeer zware deurpanelen openen en in het geval van een defect of noodsituatie de deurpanelen automatisch deblokkeren.

Binnendeuren tot 80 kg

Motion4 EvoDrive+

De Motion4 EvoDrive+ is uitermate geschikt voor woningen, zorgpraktijken, kantoren en hotels. Deze lineair magnetisch aangedreven schuifdeur is stil en elegant.

Een lineaire motor is een elektrisch aangedreven motor die, in plaats van te roteren, een lineaire beweging produceert. Stuwkracht wordt gegenereerd door de interactie van magnetische velden in de motor, door magnetische aantrekking en afstoting. In tegenstelling tot traditionele aandrijfsystemen, heeft een lineaire motor geen tandwielen, tandriemen, armen, of andere mechanische elementen, hetgeen resulteert in een zeer compacte en strakke behuizing van 60 x 70 mm, zeer geschikt voor gebruik binnen.

EvoDrive - Kitchen.jpg
woonkamer

Uw bestaande schuifdeur opwaarderen

Entrance Dynamics EDSL450 conversiekit

De Entrance Dynamics EDSL450 conversiekit is zeer veelzijdig inzetbaar. Met deze conversiekit kunnen we praktisch elke automatische schuifdeur opwaarderen naar de laatste stand der techniek. Of het nu gaat om het moderniseren van een winkelpui, of het automatiseren van de handbediende schuifpui van uw woonkamer, met deze conversiekit gaan we geen uitdaging uit de weg! Neem contact met ons op, dan kijken we graag samen met u naar uw wensen en de mogelijkheden.

Contact

Vul je gegevens in wanneer je contact wenst over de producten op deze pagina

Bedankt voor de inzending!

dreamstimemaximum_48223099.jpg